taigi,
ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED! vietoje tinklapio. Kas per nesąmonės? jokio pranešimo, nieko... Laikiau šitą hostingą rimtesniu...
taigi,
ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED! vietoje tinklapio. Kas per nesąmonės? jokio pranešimo, nieko... Laikiau šitą hostingą rimtesniu...
Sveiki,
Domeno vardas tikirai nėra suspenduotas. Nebent jis buvo nemokamas ir imtas tai pat iš mūsų paslaugų registruojant kartu su hostingiu. Tokį pranešimą rodo jeigu Jūsų hostingas suspenduotas už kokius nors taisyklių pažeidimus.
Na taip, netiksliai išsireiškiau, suspenduotas vartotojas, bet įdomu, už kokius pažeidimus, ir ką daryti, kad tinklapis vėl veiktų.
Detalės tokios:
domenas: ukg.lt
vartotojas: ukglt
Prisijungti galiu tik prie phpMyAdmin ir prie H1F valdymo skydo - negaliu nei kaip ftp vartotojas, nei prie Direct Admin.
Nei disko vietos, nei srauto limitas tikrai neturėtų būti viršytas, neįsivaizduoju, kas dar galėtų būti pažeista (svetainė - gimnazijos). Bent paskutinį backupą kad galėčiau pasiimti...
Atsiprašome dėl šito įvykio.
Šiuo metu yra leidžiamas toks skriptas kuris tikrina vartotojus pagal tam tikrus kriterijus ir tikriausiai jūs buvote atpažintas kai "blogietis" pagal vieną iš jų. Atsuspendinau dabar.
Taigi kas per cirkai iš lempos suspenduotas mano saitas,o jame tikrai nėra nieko kas pažeistų TOS.adresas valdzia.eu
Taip pat ir mane suspendavo. Adresas: csnea.tk Taisykliu nepazeidziau tikrai, laukiu kol sutvarkysit...
Laba diena, mano irgi suspenduotas bouw.sx33.net
Laba diena,
mano domenas irgi suspenduotas, gal galima butu ji "prikelti"?
Domain
joomlaa.neru9.com
user name:
arnold.jerenkevic@gmail.com